Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Soft Media Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dedurizator apa Blue Soft K70-VR34
1900 lei
Brand
Blue Soft K70-VR34
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Model dedurizator apă: Blue Soft K70-VR34

Descriere dedurizator apă Blue Soft K70-VR34:
Un dedurizator apă Blue Soft K70-VR34 este o unitate compactă formată din una sau mai multe coloane unde este introdusă răşina schimbătoare de ioni. În partea superioară a coloanelor este montat un cap de comandă numit valvă şi unul sau mai multe rezervoare, în care se introduc tabletele de sare necesare pentru prepararea soluţiei de NaCl (saramurii) necesară regenerării răşini schimbătoare de ioni. Principalul rol al unui dedurizator este de a reţine din apă ionii pozitivi în special cei de calciu şi magneziu care sunt principalii vinovaţi în producerea depunerilor de calcar în instalaţii. Răşina schimbătoare de ioni dintr-un dedurizator apă mai poate reţine şi alte elemente precum fier şi mangan în cantităţi foarte mici.

Principiul de funcţionare al unui dedurizator apă Blue Soft K70-VR34:
Dedurizator apă Blue Soft K70-VR34 compact este un echipament ce funcţionează pe principiul schimbului de ioni. În interiorul acestui dedurizator de apă există o răşină polimerică ce are rolul de a absorbi din apă ionii cu sarcină electrică pozitivă, adică ionii de calciu şi ionii de magneziu. Când răşina ajunge la capacitatea maximă de colectare a ionilor de calciu şi magneziu aceasta nu mai poate realiza rolul de reţinere şi trece la operaţia de regenerare, revenind la starea ei iniţială. În acest moment apare procesul de regenerare a răşinii dedurizatorului. Regenerarea constă în eliminarea calciului şi a magneziului reţinuţi de răşină şi înlocuirea acestora cu ioni negativi de sodiu.

Dedurizatorul de apă Blue Soft K70-VR34 este dotat cu vâlvă de comandă volumetrică şi pe timp. Valvele volumetrice comandă regenerarea răşinii dedurizatorului după ce să consumat un volum de apă dedurizată calculat în funcţie de duritatea apei şi cantitatea de răşină din recipientul dedurizatorului. Valvele pe timp sunt programate să comande regenerarea răşinii dedurizatorului la un număr de zile indiferent dacă aţi consumat apa sau nu. Diferenţa dintre un dedurizator cu vâlvă volumetrică şi un dedurizator cu vâlvă pe timp este dată de consumul de sare.

Caracteristici tehnice dedurizator apă Blue Soft K70-VR34:
Capacitate  1.5 - 2.0 m cubi/ora
Cantitate de raşină dedurizator 18 litri
Cantitate de sare (tablete) 4.0 kg
Durată regenerare 40 - 70 min
Temperatura apei (min, max) 4 - 25 C
Presiunea apei (min,max) 2.5 / 6 Bar
Tensiune reţea 220V / 50hz
Conexiune dedurizator 3/4 "
Dimensiuni (H x l x L) 1140 x 320 x 500 mm
Putere absorbită 7 W

Avantaje dedurizator apă Blue Soft K70-VR34:
- Funcţionare automată;
- Consum redus de sare;
- Valvă de comandă;
- Funcţie de igienizare;
- Funcţie de by-pass;
- Domeniu larg de utilizare;
- Foarte silenţios în operare.

Atentie: Nu se recomanda folosirea statiei de dedurizare Blue Soft K70-VR34 fara filtru de sedimente cu porozitate maxima de 30 microni. Impuritatile din apa pot bloca statia de dedurizare!
Filtru recomandat: Filtru polipropilena 10" ECP-PPM1 .

Pentru toata gama de produse comercializate sau mai multe informatii, va rugam sa ne contactati!

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura